Reviews from La Delizia Valkenswaard

Recent reviews

5.0
R
24 October 2022

Snel bezorgd, perfecte pizza

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lo we s
15 October 2022
Mieke Franken
6 October 2022

Was weer heerlijk

Mevr. van Gerven
15 August 2022

Goede pizza! Goede mozzarella salade! Goede wijnen! Goede bezorging! Chapau!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Franken
4 July 2022

T was lekker en ging best snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Paul Potts
2 July 2022

Heerlijk gegeten! 5/5

Marnix Ricardo Wim
24 June 2022

Zeer goeie handel. Goed voor de gains. En heerlijk voor bij het game!

Ab Kejbap
13 June 2022

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xico van Schijndel
1 June 2022

Gewoon in 1 woord: Lekkerrrrrrrrrrrr

Chantal Opdam
20 May 2022

Ik had gebeld voor zachte kipfilet en mijn eten was geweldig

Rutger
15 May 2022
S
1 May 2022

De pizza heeft te lang in de oven gestaan. De kaas was hard en aangebakken en de bodem van de pizza was helemaal zwart. Niet lekker. En de smaak van de kapsalons was ook niet echt top, zat weinig smaak aan. Jammer!

Godert van der Mierden
29 April 2022

Was weer verrekte goeie op de vettige vrijdag.

Roy Bertels
21 April 2022

Klapper Kebab!!!

.
21 April 2022
Marvin Engelen
15 April 2022

Yoooo, Kapsalonneke klapte erin als een dolle! Goed te kanen maar zonder knoflooksaus pakken want dat werkt niet goed bij de peekies😎😎😎

erik
14 March 2022
Nathalie van Aken
7 March 2022

Lekker eten en de bezorging was 20 min. sneller dan vermeld stond. Vriendelijke bezorger. Kortom perfect !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim
3 March 2022

Duurde 2 uur voordat ik mijn pizza had, maar volgens hen was het de fout van het computer systeem, niet van hen… pizza was ok.. al meerdere keren besteld, maar dit was de laatste keer

Xico van Schijndel
18 February 2022

Sinds ik ben verhuist en aan het klussen ben zijn de pizza s en kapsalons niet aan te slepen. Deze mannen weten wel hoe ze een frete mens moeten maken.

Thomas Delhez
5 February 2022

Helemaal uit Uden deze kant op gekomen om te proeven van deze heerlijke kebab onder het genot van een glaasje Champagne. Helaas proefde ik kurk. Een absolute aanrader deze kebab tent!!!!

Tom
2 February 2022

Ja lekker, maar heel lekker, maar echt heel lekker.

Antoon Martens
22 January 2022
Nathalie
9 January 2022

Was weer super lekker zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tom Mandos
8 January 2022

Geweldig lekker beter dan dalida

Guido
4 January 2022

Helaas op het verkeerde adres bezorgd. Er kwam iemand van een straat verder het eten afgeven (gelukkig nog wel warm). Helaas ook verandering in de knoflook saus die echt heel goed was. Altijd goede kwaliteit ervaren. Helaas deze keer minder goede ervaring.

Pieter
24 December 2021

Super vers, super lekker, super nette bezorger.!

Peter
18 December 2021

Beste late night snack! Ik wacht altijd op de bezorger in de deuropening. Heerlijk. Bestel hier echt heel vaak.

Nathalie van Aken
12 December 2021

Heel lekker eten en vriendelijke bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim van Lieshout
4 December 2021

Goeie kip voor de gains. Snelle bezorging. Top voedsel!!!

Luc
28 November 2021

In de opmerkingen bij de bestelling gezet dat ze niet aan moesten bellen maar naar mijn 06 moesten bellen. Vervolgens belden ze toch aan…

Bram van Beek
18 November 2021

Ik was totaal verrast toen de bestelling kwam want ik was allang weer vergeten wat ik besteld had. Weer goed gebulkt.

Ivo
15 November 2021

Eten is erg lekker. Alleen er wordt niet goed gekeken naar de opmerkingen. Erg jammer als er toch ingrediënten inzitten waarvan gevraagd is deze er niet op te doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danique van den Heuvel
13 November 2021

de bezorger ons appartement in het centrum van Valkenswaard niet vinden. Kan gebeuren, hij heeft netjes opgebeld maar daardoor waren helaas wel onze pizza’s koud bij aankomst

Xico van Schijndel
12 November 2021

Het blijft me verbazen hoe deze mannen met hun zeer goeie handel een man zo gelukkig kunnen maken. Na een lekker kapsalon is deze man lekker ge je taimed! Ga zo door mannen. Op nog veel bestellingen. Gr Sem

Senna
30 October 2021
Hamers
29 October 2021

Altijd lekker en snel geleverd! Aanrader :)

Marnix de Proost
22 October 2021

Goeien handel die kapsalons en schotels. Zeker onder het genot van een heerlijk speciaal biertje. Echt een aanrader lieve menssies!!

Tom
18 October 2021

Super? Tuurlijk a niff!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mo
17 October 2021

Heerlijk gegeten, werd warm geleverd, aardige bezorger.

Arnold
16 October 2021

Heerlijke schotel gegeten!

Alex de Proost
16 October 2021

Dat unne mens zo geil kan zijn voor un kapsalon XLvan deze heren!! Heerlijk... Wel met cocktailsaus, de lekkerste in town.

Olaf
4 October 2021

Top zaak en top eten.

Samora
3 October 2021

Wij bestellen regelmatig bij La Delizia en genieten elke keer weer. De pizza's zijn goed gevuld en de porties zijn lekker ruim! Echt een aanrader!

Mark
27 September 2021

Pizza was helaas koud . En de schotel's mix waren te doorbakken .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
25 September 2021
-
24 September 2021

Heerlijk!!

Ronald
22 September 2021

Super lekker gegeten en snel bezorgd

Ilse
19 September 2021

Wederom Knoflooksaus vergeten en helaas ook de opmerking niet gelezen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anja
16 September 2021

Top geregeld allemaal!

Marco Lammers
5 September 2021

Mixxed grills en pilskes zijn de beste combo!!!!

Kees Jansen
4 September 2021
Patrick
2 September 2021

€2 -- fooi gegeven. Jammer genoeg de bestelde knoflooksaus niet bij het broodje shoarma ontvangen. Met de bezorgauto op het voetgangerspad bij onze voordeur rijden en de auto voor onze voordeur parkeren vond ik ook minder.

Roy
27 August 2021

Altijd lekker, kijken goed naar de opmerkingen en ze zijn meestal ruim op tijd. Topzaak!!

Jansen
22 August 2021
Xico van Schijndel
19 August 2021

Doe mij maar elke dag zo een pizza calzone

Nick Faassen
10 August 2021

Beste kebabke ooit!!!!

Visser
8 August 2021

Goede Italiaanse pizza.

Piet
5 August 2021

Heerlijke Pizza, netjes bezorgd binnen de afgesproken tijd. Ik had een vegetarische pizza, was echt lekker hoor, maar van mij hadden er net wat meer groentes op gemogen .

Eva
28 July 2021
Joel Beukers
16 July 2021

Ook deze mannen gaan voor goud!

Ilse
11 July 2021

Later dan gevraagd. Maar wederom lekker eten! klacht n.a.v. eerdere bestelling super netjes opgelost. Dank!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricardo Hoogmoet
10 July 2021

Verrekte goeie kapsalon

Tamana Zamani
25 June 2021

Heeeerlijke pizza, lekkere bodem, topping royaal en niet te vettig!

Cor Maas
24 June 2021

Al paar keet besteld bij jullie vind jullie de beste van valkenswaard

Antonio
17 June 2021

Verse producten en lekkere kapsalon